Ravenna ArtsOprichter

RavennaArts (2)
Expertises
  • HR Advies
  • Mediation
  • HR Business Partner
Opleiding
  • HZ University of Applied Sciences
  • ROC Zeeland, directiesecretaresse

Na een succesvolle stage bij de Veiligheidsregio Zeeland in 2012, werd Ravenna er na haar studie direct vast aangenomen.

Een leerzame tijd, maar na 6 jaar was ik toe aan iets anders. Ik merkte dat er veel ruimte op de Zeeuwse arbeidsmarkt was naar zelfstandig HR-adviseurs.

Ze richtte in 2018 R.A.B. op. Direct in haar eerste maand als zelfstandige, werd ze gevraagd bij stichting Warande, waar ze advies gaf over HR- en payrollprocessen.

Vervolgens vroeg GGD Zeeland of ze (parttime) kon helpen op de HR-afdeling. Ravenna adviseert managers en zelforganiserende teams over HRM en doet voorstellen voor HR-beleid en casemanagement.

De rest van haar werkuren adviseert ze de gemeenten Terneuzen en Sluis over een nauwere HR-samenwerking. Ze analyseert het huidige P&O-beleid en -dienstverlening.

contactgegevens

+31 6 10745204
Diezestraat, Oost-Souburg

Sociale Profielen

Berichten

  • Onze nieuwe site staat in de steigers!

    De nieuwe website van R.A.B. staat momenteel vol in de steigers. De komende dagen wordt er hard aan gewerkt om hem af te krijgen. Met de nieuwe site is het mogelijk om eerdere opdrachten te zien, afspraken in te plannen en uiteindelijk nieuws- en nieuwsbrieven te lezen. Nog even bikkelen!

    26 maart 2019
hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.